Incentivereizen - Matz Travel

Matz Travel Incentive reizen

Wat zijn incentives? Een incentive betekent ‘iets dat inspireert, prikkelt of motiveert’. Een incentive reis is daarvoor een van de meest gewaardeerde vormen. Een incentive biedt de opdrachtgever de mogelijkheid op een bijzondere wijze en op een bijzondere plek de relatie met de doelgroep te versterken. Een incentive reis is een geweldig instrument om uw personeel te belonen bij het bereiken van uitstekende bedrijfsresultaten of u wilt u klanten bedanken voor het vertrouwen. Voor iedere doelgroep kan Matz Travel een exclusief programma samenstellen. Uitwaaien op een Waddeneiland, overnachten in een iglo of ontwaken in een exclusieve tent midden in de woestijn. U kunt een geheel eigen draai geven aan uw programma.

Hiernaast vindt u een aantal bestemmingen. Hier krijgt u al een idee wat de mogelijkheden zijn. Staat uw bestemming er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard stellen wij graag samen met u een programma op die geheel aan uw wensen en doelstellingen voldoet. Wij staan garant voor de totale organisatie en uitvoering van uw reis of event op maat.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten:

  • Een gedetailleerde, slagvaardige en persoonlijke werkwijze
  • Begeleiding en ondersteuning ter plaatse
  • Het verzorgen van gadgets voor tijdens of na de reis
  • 24 stand-by tijdens uw programma

Samen genieten; vermaakt, stimuleert en enthousiasmeert uw medewerkers, klanten of leveranciers.

Laat u inspireren! 

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.