Incentivereizen Malta Valetta - Matz Travel

Incentives Malta

Malta ligt in het hart van de Middellandse Zee, wordt omringd door verschillende, deels onbewoonde eilandjes en is misschien wel het meest veelzijdige eiland in het Middellandse Zee gebied. De vele oude tempels, kastelen, forten, kerken en de indrukwekkende natuur maken van Malta een waar openlucht museum. Alles is mogelijk op slechts 3 uur vliegen van Amsterdam.

Een incentive reis Malta, een personeelsreis Malta of een beloningsreis, Malta is een perfect middel om uw klanten voor hun vertrouwen te bedanken of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een zeilregatta organiseren, of een jeepsafari, een bezoek aan de Blue Lagoon met een traditioneel zeilschip is ook een niet te missen gerecht voor deze bestemming, of heel hilarisch is een tocht per speedboot naar het naast gelegen eiland Gozo, waar u in teams deelneemt aan GPS Treasure Hunt met 4 x 4 jeeps of gaat u liever per watervliegtuig naar Gozo? Een kookworkshop behoort ook tot de gerechten de ingrediënten koopt u zelf in op de lokale markt.

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.