Wintersportreizen - Matz Travel

Matz Travel Wintersportreizen

Wilt u met uw medewerkers, klanten, leveranciers, familie of vrienden eens een heerlijk weekend gaan sneeuw happen bent u bij Matz Travel aan het goede adres. Alle jaren organiseren wij wintersportreizen voor groepen naar de sneeuw per touringcar, trein, vliegtuig of met eigen vervoer. De reizen die wij organiseren zijn vaak miniski’s, shortbreaks of ook wel weekend ski’s genoemd. Deze vertrekken op donderdag of vrijdagavond en u bent dan maandag of dinsdagochtend weer in Nederland. 

Wij zijn van mening dat een goede voorbereiding een voorwaarde is voor een vlekkeloos verloop van uw groepsreis naar de sneeuw. Daarbij hebben wij service, kwaliteit, een breed aanbod, persoonlijke wensen en maatwerk hoog in het vaandel staan. Wij vertalen uw uitgangspunt naar een unieke wintersportbelevenis voor alle deelnemers. Matz Travel neemt alle organisatorische zorg voor haar rekening zodat u als organisator ook kunt genieten van een onbezorgde groepsreis naar de wintersport.

Heeft u interesse in één van onze bestemmingen of heeft u zelf een bestemming in gedachten die niet op onze site vermeld staat, neem dan contact met ons op voor uw offerte op maat!. Wij kennen inmiddels heel veel wintersportgebieden in OostenrijkItalië, Frankrijk en Zwitserland.

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.