Matz Travel Stedenreizen

Scherpe Matz prijzen en hoge kwaliteit: Dat is waar Matz Travel voor staat. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij incentives en groepsreizen op maat voor personeelsverenigingen, bedrijven en overheidsinstellingen vanaf 15 personen. Wij kennen de weg in meer dan 100 inspirerende steden. Ontdek de leukste steden van Europa met uw collega’s, klanten of leveranciers en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies en activiteiten. Of u nu met een kleine groep reist of met een grote, en of u nu met de bus, de trein, per boot of het vliegtuig wilt reizen: u bepaalt het allemaal zelf, samen met ons stellen wij uw reis op maat vast. U vertelt ons uw favoriete bestemming, uw budget, de groepsgrootte en de reisduur, en wij verzorgen een offerte op maat inclusief een aantal excursiemogelijkheden.

Graag presenteren wij u een aantal voorbeeldbestemmingen. Staat uw bestemming er niet bij? Neemt u dan contact met ons op en wij zullen hem voor u maken!

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.