Stedenreizen Barcelona - Matz Travel

Stedenreizen Barcelona

Op het gebied van mode, design en kunst spreekt Barcelona een flink woordje mee. Architectuur kijken dus! Flaneren langs de beroemde boulevard La Rambla, slenteren door de luxe winkelstraten en dwalen door het doolhof van steegjes en straatjes in de gotische wijk Barrio Gotico.

Nergens is het méér genieten van Catalaanse culinaire specialiteiten en verse vis dan in Barcelona. De stad van Gaudi, Camp Nou en haar vele zonuren, blijft ongekend populair. Een stedenreis naar Barcelona is een perfect om met de personeelvereniging te genieten van al het moois.

Wij kunnen voor u onder andere een ola Barcelona city tour, een fietsrally door de binnenstad, een tapasworkshop volgen, een temperament volle flamenco show bijwonen en genieten van een glas champagne en de zonsondergang tijdens een catamaran tocht langs de kust van Barcelona.

Terug naar Stedenreizen

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.