Stedenreizen Praag - Matz Travel

Stedenreizen Praag

Gouden stad, stad van de Polka, handelsstad en cultureel centrum: allemaal namen voor de hoofdstad van Tsjechië. Praag was ooit het middelpunt van Europa. De Habsburgers waren hier eeuwenlang heer en meester. Zij bouwden vele prachtige gebouwen, schilderachtige huizen met puntgevels, erkers en booggalerijen, kerken, parken en tuinen.

Bewonder en verwonder u over de drie binnenplaatsen, het Sint Jorisplein met de Basiliek, het Aartsbisschoppelijk Paleis, de verschillende tuinen en de Zingende Fontein. Geniet van de authentieke Boheemse keuken in de uitstekende restaurants en de biercafés. Praag is een betaalbare bestemming en dus perfect voor een korte stedenreis met de personeelsvereniging.

Wij kunnen voor u onder andere een historische tour per oude tram of oldtimer organiseren, een hilarische Skoda of Trabant rally, IJshockey clinic, bezoek een concert in de Staats Opera of wij kunnen een onvergetelijk bezoek arrangeren aan het populaire Black Light Theater.

Terug naar Stedenreizen

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.