Stedenreizen Rome - Matz Travel

Stedenreizen Rome

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, zegt het spreekwoord. Wij weten waarom! Waar u ook naar toe gaat in uw leven, in Rome moet u ooit een keer zijn geweest. De hoofdstad van Italië is namelijk één groot openluchtmuseum.

De stad heeft talloze wereldberoemde monumenten op haar visitekaartje staan: het imposante Colosseum, het sfeervolle Pantheon, het tot laat in de avond levendige Piazza Navona, de alom bekende Trevi fontein, de luxueuze Via Condotti en de kleurrijke Spaanse Trappen! Maar Rome is ook een opvallend moderne stad. Met leuke winkeltjes, hippe uitgaansgelegenheden en een keuken om uw vingers bij af te likken.

Wij kunnen voor u onder andere een Benvenuti Rome Citytour organiseren, een fietsrally of een scootertour door de binnenstad arrangeren, een workshop pizza bakken bij een lokale pizzabakker, een self-drive tour met klassieke auto’s door het landschap buiten Rome, bezoek een wijnboerderij en geniet van een wijnproeverij met aansluitend een lunch in de wijngaard of schep uw eigen Italiaanse ijsco.

Terug naar Stedenreizen

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.