Incentivereizen Marrakesh - Matz Travel

Incentives Marrakech

Incentive Marrakech of beloningsreis Marrakech: De stad Marrakech is een mengeling van Oosterse mystiek. Hier ontmoeten heden en verleden elkaar. De vroegere hoofdstad van Marokko wordt ook wel de rode stad genoemd door de terracotta-achtige en roze kleur van de gebouwen en huizen. De sprookjesachtige koningsstad ligt aan de voet van het Atlasgebergte waar de berbers u graag verwelkomen.

Laat u betoveren in een wereld vol oosterse mystiek. Een incentive reis Marrakech, een beloningsreis Marrakech is een perfect middel om uw klanten te bedanken voor het vertrouwen en uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een stadstour door Marrakesh organiseren, een tocht per kameel door de woestijn, lekker relaxen in één van de vele hammams, lekker racen op een quad door een schitterende palm oase, een golf clinic beleven of overnachten in een bedoeïenentent of in één van de meest exclusieve hotels ter wereld.

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.