Incentivereizen Dubai - Matz Travel

Incentives Dubai

Beleef nu uw incentive naar Dubai! In deze veelbesproken, dynamische wereldstad vind je sfeervolle oude buurtjes met smalle straatjes en bedrijvige markten direct naast kosmopolitische, hypermoderne wijken vol luxe en overdaad. Dubai is volop in ontwikkeling en het kan en moet steeds gekker. Zo wordt er een hotel onderwater gebouwd en de bouw van een toren die in de hoogte alle andere bouwwerken ter wereld moet gaan overtreffen. Dubai is een stad die op heel veel vlakken ongelooflijk veel te bieden heeft . Een incentive reis Dubai is perfect middel om uw klanten te bedanken voor het vertrouwen of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Dubai is de nieuwe hotspot voor uw incentive reis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van 1001 nacht in de stad naar racen in terreinwagens in de woestijn. Breng een bezoek aan de Burj Khalifa of spring op de ski’s in het beroemde winkelcentrum Mall of the Emigates. In Dubai kan alles. Dit is geen understatement. Ervaar de zandvlakte, beleef de weelde en rijkdom van het land, voel je er sjeik te rijk!

Dubai, The sky is the limit..

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.