Incentivereizen New York - Times Square - Matz Travel

Incentives New York

New York heeft met haar 16 miljoen inwoners een onweerstaanbare, altijd veranderende manier van leven. Er is zoveel te doen en te zien in deze stad, dat het gewoon weg moeilijk is om dingen achterwege te laten. Statue of Liberty, Empire State Building, Guggenheim, Winkeltherapie op 5th Avenue, Madison Avenu. Central Park om te frisbeeën, te fietsen en te picknicken. Een bezoek aan Broadway is natuurlijk een niet te missen gerecht.  De ‘City that never sleeps’ heeft zoveel te bieden. Een incentive reis New York is een perfect middel om uw klanten te bedanken voor het vertrouwen en uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een welcome citytour door New York organiseren, een tocht per Helicopter over de skyline van New York, Manhattan of Soho Rally, fietsen door New York en eindigen met een picknick in Central Park, bezoek een wedstrijd van de Yankees of New York Mets of swing op zondag mee in een gospel kerk in Harlem.

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.