Incentivereizen Dubai - Matz Travel

Incentives Ibiza

Een incentive reis Ibiza, Ibiza is een perfect middel om uw klanten voor hun vertrouwen te bedanken of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Maar hoe is het nu werkelijk daar? Ibiza is een apart eiland. Je kan er echt alles doen wat je wilt. Of je nu 24 uur per dag wil stappen of lekker in rustige uithoekjes van het eiland wil vertoeven. Alles kan, alles mag! Overdag zijn de gezellige stranden van Ibiza, ook wel het witte eiland genoemd, de uitgelezen plek om lekker te bruinen of om een frisse duik te nemen in het schitterende helderblauwe water. Natuurlijk is het bruisende nachtleven het hele jaar door een belevenis die u zeker niet mag missen. De bekende clubs zoals Pacha, Space, Ushuaïa en Privilege worden gevuld met de beste dj’s uit de hele wereld. Ibiza het eiland van de ongekende mogelijkheden! Op slechts 2,5 uur vliegen vanuit Nederland.

Wij kunnen voor u onder andere een Ibiza eiland tour organiseren, een scootertour of cabriotour over het eiland arrangeren, een spa treatment of yoga retreat op het hippie strand Benirras, per luxe jacht naar het buureiland Formentera, jeepsafari over het eiland of heerlijk dineren in de trendy club Pacha, de meest prestigieuze nachtclub van Europa.

Waar wacht u nog op? ‘Vamos a Ibiza!’

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.