Incentivereizen Côte d’Azur - Matz Travel

Incentives Côte d’Azur

Beleef met uw groep hoe de filmsterren en de rijken der aarde zich vermaken aan deze heerlijke Zuid-Franse kust. De Côte d’Azur is niet voor niets zo geliefd. De azuurblauwe zee met goudgele zandstranden en ruige rotspartijen. Het prachtige Provençaalse binnenland met de gezellige dorpjes en de mooie historische steden aan de kust spreken allen boekdelen. Een incentive reis Côte d’Azur is een perfect middel om uw klanten te bedanken voor hun vertrouwen. Of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een cabrio tour langs de kust organiseren, jeu de boules workshop onder het genot van een ricard, heerlijk gokken in het casino van Monaco, workshop parfum maken in Grasse, cruisen per eigen zeiljacht of heerlijk een dagje skiën in Isola 2000.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.