Incentivereizen Wenen - Matz Travel

Incentives Wenen

Wenen is inderdaad een waar sprookje. Vele bezoekers hebben hun hart verloren aan de meeslepende muziek van Strauss, de prachtige kunst en cultuur en de eeuwige romantiek.

De ouderwetse charme van vroeger leeft in harmonie met de nuchtere zakelijkheid van de 20e eeuw. Prachtige oude gebouwen als de Stephansdom, de Hofburg en Schloss Schonbrunn staan oog in oog met de ultra moderne winkelstraten en hun luxueuze etalages. Maak kennis met de ‘Wiener Gemütlichkeit’ die nog hoogtij viert. De ‘Kaffee met Sachertorte’  staat voor u klaar! Een incentive reis Wenen of een beloningsreis Wenen is een perfect middel om uw klanten te bedanken voor het vertrouwen of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een Wilkommen Wenen citytour organiseren, een fietsrally door de binnenstad, een Fiaker tour, een workshop Apfelstrudel bakken of een bezoek aan de wereld beroemde Spaanse Rijschool.

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.