Incentivereizen Istanbul - Matz Travel

Incentives Istanbul

Istanbul is een  stad waar alle culturen samen komen, een stad die al eeuwenlang tot de grootste en indrukwekkendste steden op aarde behoort, een stad met hippe mannen en trendy vrouwen, maar vooral een stad waar je geweest moet zijn: Istanbul!

Er broeit iets hier en dat is natuurlijk niet zo gek want de stad ligt precies op de grens tussen Azië en Europa. De Istanbul is ingedeeld in twee zijden; de Europese en de Aziatische. Wat deze twee delen scheidt, is de rivier de Bosporus en een grote brug. Verder is de miljoenen metropool opgedeeld in verschillende wijken, die allemaal een compleet andere atmosfeer hebben. Een incentive reis Istanbul is een perfect middel om  uw klanten te bedanken voor hun vertrouwen of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een welcome citytour door Istanbul met een bezoek aan de Blauwe moskee en Topkapi Paleis organiseren, een relax bezoek aan een Hamman, zeilregatta op de Bospurus, Grand Bazaar rally of beleef een echte 1001 en één nachten avond in Istanbul.

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.