Incentivereizen Mallorca - Matz Travel

Incentives Mallorca

De Balearen waaronder zeker Mallorca is een wereld apart een paradijs op aarde. Genieën zoals Picasso, Chopin en Miro hebben hier niet voor niets gewoond. De keuken van de Balearen bestaat voornamelijk uit verse vis producten en natuurlijk kan de Paella niet ontbreken. Met wat stoere activiteiten in het programma ontdekt u Mallorca als een sportief, gastvrij, gastronomisch en cultureel eiland. Een incentive reis Mallorca is een perfect middel om uw klanten te bedanken voor hun vertrouwen of uw personeel te bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit naar het bedrijf toe.

Wij kunnen voor u onder andere een eilandtour over het eiland organiseren per classic wagens, per 4×4 jeeps of per trike, een catamaran cruise, een bezoek aan de indrukwekkende grotten van het eiland, tapas hoppen op Mallorca, een golf clinic beleven of een workshop Paella maken en verblijf in één van de mooist hotels van het eiland Mallorca.

Terug naar Incentives

010 231 0913

Matz Travel maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.